VJERNA IZVORNOM HDZ-U

Kosor u Dubrovniku poručila da vjeruje u pobjedu

13.05.2012 u 18:37

Bionic
Reading

Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor izjavila je danas u Dubrovniku kako vjeruje da će na stranačkim izborima dobiti većinu glasova jer je, kazala je, vjerna izvornom HDZ-u Franje Tuđmana, jer je završila pretpristupne pregovore s EU-om i jer je pokrenula borbu protiv korupcije

"21. svibnja sjest ću sa svima za stol da raspravimo o lošim potezima u ovoj kampanji u kojima ja nisam sudjelovala", rekla je Kosor novinarima, priopćio je njezin izborni stožer.

Ona je u pratnji domaćina, među kojima su bili predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Branko Bačić, župan Nikola Dobroslavić i saborski zastupnik Frane Matušić prošetala Stradunom te zatim druženje s prijateljima uz kavu nastavila na terasi Gradske kavane.

Kosor je rekla da je čestitala Zoranu Milanoviću na još jednom izboru za predsjednika SDP-a, no naglasila je kako se ne slaže s odlukom Vlade koja je odustala od izgradnje autoceste Osojnik-Doli.

Aktualna predsjednica HDZ-a i kandidatkinja za tu dužnost posjetila je i Mali Ston gdje se sastala s izaslanicima kojima je iznijela svoj program i viziju budućeg HDZ-a.

"Na 15. općem saboru vi ne odlučujete samo o budućnosti stranke, nego i o budućnosti cijele Hrvatske. Vi birate vodstvo HDZ-a o kojem će ovisiti hoće li se stranka uzdići ili pasti na samo pet posto", rekla je.

Na skupu u Malom Stonu bili su kandidat za njena zamjenika Andrej Plenković, te kandidati za potpredsjednike stranke Vladimir Šeks, Tomislav Ivić, Ante Kulušić i Josip Đakić.