SUKOB TITANA

Kosor opalila po Pernaru, on joj uzvratio da je 'stari politički mrtvac'

05.12.2016 u 10:32

Bionic
Reading

Bivša premijerka Jadranka Kosor kazala je da saborski zastupnik Ivan Pernar 'nije ozbiljan kandidat ni za što' te da će se njegova politička zvijezda uskoro ugasiti. Pernar joj nije ostao dužan te je na Facebooku napisao kako bi prvo sebe trebala pogledati u ogledalo te ju je nazvao 'starim politički mrtvacem'

'On je pojava koja pokazuje da birači, razočarani svim i svačim, posežu i za nepoznanicama, ali vidimo da je njegovo djelovanje u Saboru isključivo u funkciji dobivanja pozornosti medija. To mu zasad ide, zahvaljujući i medijima. Ali nema to nijedne prave ideje. Kako je njegova politička zvijezda zasjala, tako će se i ugasiti', kazala je Kosor za N1.

Na pitanje vidi li Pernara kao ozbiljnog kandidata za gradonačelnika Zagreba, Kosor je rekla kako 'on nije ozbiljan kandidat ni za što'.


Njegovo snimanje kamerom pred pučkom kuhinjom, zbog čega ga je napala jedna žena, Kosor je nazvala voajerizmom.

Pernar je brzinski reagirao jutros na te izjave napisavši sljedeće na svom profilu na Facebooku: 'Gospodo Kosor, prije nego čovjek dijeli lekcije drugima, prvo bi sebe trebao pogledati u ogledalo. Tada bi shvatio svoju političku vrijednost, a u vašem slučaju ona je takva da se više ni ne kandidirate na izborima.

Žalosno je kada stari politički mrtvaci omalovažavaju rad mladih ljudi koji žele promijeniti nešto u državi koju ste vi upropastili sa svojim kolegama iz HDZ-a.'