ŠTO PJESNIKINJA ŽELI REĆI?

Kosor Kalmeti: Vidimo se za dva mjeseca!

22.12.2009 u 15:07

Bionic
Reading

Ako je suditi prema izjavama premijerke Kosor i ministra Kalmete, on će i dalje ostati u svojoj fotelji, iako je tijekom jučerašnjeg dana izgledalo da je njegova smjena pitanje sata, odnosno dana

'Dvije lijepe stvari su se danas dogodile u Rijeci, ne samo za Rijeku i ovu županiju, nego i za cijelu Hrvatsku i ja se nadam da ćemo se za dva, tri mjeseca, je l' tako, ministre, vidjeti opet ako nas zdravlje bude poslužilo, na otvaranju ove ceste', rekla je danas premijerka Jadranka Kosor u Lučkoj upravi u Rijeci, gdje je prisustvovala potpisivanju Ugovora o produljenju kontejnerskog terminala na Brajdici teškog 189 milijuna kuna.

U govoru se obratila ministru mora, prometa i infrastrukture Božidaru Kalmeti, koji je sjedio u prvom redu, po čemu se dalo zaključiti da ministar ostaje ministar u svom resoru, no kasnije upitana o tome, rekla je novinarima da 'nije dobro da svaku moju riječ secirate, pa preslušajte snimku'.

Dodala je da s ministrom Kalmetom i sa svim drugim ministrima razgovara svakodnevno te da čeka rezultate istrage o željezničkoj nesreći koja se jučer dogodila u Zagrebu. Ministar Kalmeta, upitan o svojoj smjeni, rekao je samo: 'Čuli ste što je rekla premijerka, to je i moj odgovor.'

O razglednicama riječke zaobilaznice koje mu je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel slao svakoga mjeseca rekao je da je to 'dobar štos' te mu se zahvalio na poticaju i na potpori.

'Razglednice su uvijek dobrodošle, uvijek je dobro znati da te se netko sjetio ma gdje taj bio i odakle ona stigla, to je jako lijepo', dodala je Kosor.