OBILAZI MJESTA U ŽUPANIJI

Komadina kreće na predizbornu turneju

30.04.2013 u 15:12

Bionic
Reading

Kandidat koalicije SDP-HNS-HSU-IDS-Zelena stranka (ZS)-Autonomna regionalna stranka (ARS)-SDAH za primorsko-goranskog župana Zlatko Komadina danas je, nakon predaje kandidacijskih lista za županijsku skupštinu, župana i zamjenika, najavio je da će tijekom predizborne kampanje obići sva mjesta u županiji

Kampanja će početi 5. svibnja u Opatiji, a potom će se predstavnici koalicije susresti s građanima u svakom gradu i općini županije, najavio je predsjednik Županijske organizacije SDP-a i potpredsjednik stranke na nacionalnoj razini Zlatko Komadina na konferenciji za novinare.

Predstavljajući kandidate za svoje zamjenike, Mirnu Medarić (SDP) s Cresa, Marka Borasa Mandića (HNS) iz Matulja te kandidata za zamjenika iz redova srpske nacionalne manjine Petra Mamulu iz Gorskog kotara, Komadina je istaknuo da je njihova koalicija jedina istaknula kandidate za izvršnu vlast u županiji koji cjelovito predstavljaju njezine nacionalne i teritorijalne specifičnosti.

Marko Boras Mandić je izrazio nadu da će kampanja proteći u ozračju korektnog nadmetanja. U pretkampanji su se pojedine političke opcije trudile koja će jače udariti po našoj koaliciji i kandidatima, a to nikad nije bio običaj u ovim krajevima, kazao je.