bogata ponuda

Kaufland otvorio trgovinu u Župi dubrovačkoj

27.02.2023 u 12:07

Bionic
Reading

Veliko otvorenje okupilo je brojne kupce koji su došli istražiti bogatu ponudu ovog trgovačkog lanca

Vrata svoje trgovine otvorio je još jedan Kaufland, i to na samom jugu Hrvatske, u Župi dubrovačkoj. Ovo je prva poslovnica koju je Kaufland otvorio na dubrovačkom području te 46. trgovina u Hrvatskoj. U ugodnoj, veseloj i opuštenoj atmosferi brojni kupci obavljali su svoju kupnju birajući između više od 15 000 proizvoda po odličnim cijenama!

Kupci su povodom otvorenja mogli uživati u koncertu popularne Zsa Zse, a svaki kupac ovom je prigodom dobio i dar. Osim toga, Kaufland uvijek posebnu pažnju posvećuje i lokalnoj zajednici u kojoj otvara svoju trgovinu stoga je donirao 5.000 eura Općoj bolnici Dubrovnik.

Trgovina u Župi dubrovačkoj prostire se na 2.200 m2 prodajne površine, sadrži 163 parkirna mjesta, kao i punionicu za e-vozila, a uskoro slijedi izgradnja fotonaponske elektrane na krovu objekta pomoću koje će se moći dobiti od 15 do 20 % potrebne godišnje električne energije za trgovinu. Kaufland je još 2021. godine učinio vrlo važan iskorak te prešao na električnu energiju iz obnovljivih izvora, a novootvorena poslovnica također je izgrađena u skladu s modernim standardima.

Nova trgovina nalazi se na adresi Ulica Sima Savinovića 2, a radno vrijeme je ponedjeljak-subota: 07:00-21:00; nedjelja: 08:00-21:00.

Više o Kauflandu na www.kaufland.hr