TURISTIČKE KOLONE U VRGORCU

Kaos zbog kašnjenja radova na Dalmatini

  • Autor: Jure Divić
  • Zadnja izmjena 24.06.2010 12:44
  • Objavljeno 24.06.2010 u 12:18
Radovi na izlaznoj cesti prema Pločama

Radovi na izlaznoj cesti prema Pločama

Izvor: tportal.hr / Autor: Jure Divić/tportal.hr

Cesta od Vrgorca do Ploča preko Staševice bit će zatvorena još dvadesetak dana. U službenoj obavijesti iz HAC-a stoji da će cesta Vrgorac - Ploče biti otvorena 10. srpnja 2010, kada će biti dovršen dio radova na čvoru Vrgorac zbog kojih je cesta bila zatvorena

Zbog radova kod Vrgorca na dionici Dalmatine prije mjesec dana zatvoren je promet za sva vozila od Vrgorca preko Staševice za Ploče. Kako je bilo najavljeno, radovi su trebali biti završeni do 15. lipnja, no još uvijek nisu gotovi.

Jure Divić/tportal.hr

Jure Divić/tportal.hr

Izvor: tportal.hr / Autor: Jure Divić/tportal.hr

Signalizacija u Vrgorcu

Promet se i dalje odvija zaobilazno državnom cestama D 62 i D 513 od Vrgorca preko Malog Prologa do Ploča.

Početak turističke sezone donosi sve veće kolone kroz Vrgorac i sve veći kaos zbog slabo postavljenih smjerokaza koji bi usmjeravali promet prema Malom Prologu.

Naime, na ulazu u Vrgorac pri izlasku s naplatnih kućica na Ravči postavljen je znak koji putnike za Dubrovnik usmjerava ravno prema Metkoviću, no kad uđu u samo mjesto na raskrižju navigacijski uređaji u vozilima usmjeravaju vozače u desno prema Pločama i vozači nakon nekoliko kilometara bukvalno uđu u gradilište.

Prometnu gužvu dodatno je zakompliciralo i stanje na raskrižju prema Metkoviću, Pločama i Hercegovini gdje je zbog radova na kanalizaciji prokopana jedna asfaltna traka te ugašen semafor zbog isključenog elektrovoda pod asfaltom gdje se iskopava kanalizacija.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi