PREPOZNAJETE LI GA?

Kamera snimila pljačkaša kladionice

06.12.2010 u 15:29

Bionic
Reading

Nepoznati je mladić u subotu popodne, uz prijetnju pištoljem, opljačkao sportsku kladionicu Fortuna u Ulici Nikole Zrinskog u Slavonskom Brodu. Iako je pobjegao s novcem, previdio je da ga je snimila kamera postavljena iznad pulta

Pljačkaš je u kladionicu ušao oko 15 sati i 30 minuta, no budući da je ondje bilo nekoliko osoba koje su se kladile, nije odmah mogao prijeći na posao. Pola se sata muvao po kladionici, čekajući da ostali izađu. Kada je mlada 24-godišnja zaposlenica konačno ostala sama, razbojnik je izvadio pištolj te joj zaprijetio zatraživši da mu preda novac. U strahu za život, šokirana mu je djevojka predala nekoliko tisuća kuna iz sefa i blagajne, nakon čega je razbojnik pješice odšetao iz kladionice.

Prema opisu koji je zaposlenica kladionice dala policajcima razbojnik ima između 25 i 30 godina, visok je oko 175 cm, srednje tjelesne građe. Bio je odjeven u crni šuškavi prsluk, sivu majicu dugih rukava, plave hlače, crne visoke cipele, a na glavi je nosio vunenu kapu narančaste boje.

Policija moli građane koji raspolažu bilo kakvim saznanjima o muškarcu za kojom tragaju, ili ga prepoznaju na snimci kamere, da se jave na broj 192.