ŠUTNJA U GRADU ZAGREBU

Kalinić: Mama mi je zabranila davati izjave

20.10.2014 u 11:11

Bionic
Reading

U zagrebačkoj gradskoj upravi traje kolegij Bandićevih suradnika, dio njih je još jučer navečer bio u prostorijama Gradske uprave kad su djelatnici PNUSKOK-a pretresali njegov ured

U Gradsku upravu cijelo jutro ulazi i izlazi policija kao i gradski pročelnici jer je u tijeku kolegij. Pojavio se i Bandićev dugogodišnji suradnik i prijatelj, Pavle Kalinić, šef Ureda za upravljanje u kriznim situacijama. Na pitanje novinara što se unutra događa odgovorio je da mu je "mama zabranila da daje izjave".

Direktorica turističke zajednice Grada Zagreba, Martina Biennefled pobjegla je od novinara komentiravši da nema vremena davati izjave.

Evo kako su građani Zagreba komentirali uhićenja:

"Moramo samo ponoviti onu čuvenu Bandićevu: neka institucije radesvoj posao! Da konačno počnu raditi svoj posao. Bilo bi nam drago dadoživimo da na takvima počnu raditi svoj posao", komentirao je jedansugrađanin.

"Bilo je i vrijeme. Ne nadam se nekoj velikoj zatvorskoj kazni jertakav je standard kod nas; ljudi se uhićuju, ljudima se sudi, ali bašneka primjerena kazna nikad ne bude", kaže jedna Zagrepčanka.

355313,355314,355312,355309