PULJAK PROZVAO PUPOVCA

'Kakve veze nacionalnost ima s vođenjem državne tvrtke?'

28.09.2016 u 20:15

Bionic
Reading

Ivica Puljak iz stranke Pametno reagirao je na Facebooku na izjavu Milorada Pupovca, koji je na konzultacijama kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović upitao je li prirodno nemati predstavnike nacionalnih manjina u državnim tvrtkama

'Gospodine Pupovac, kakve veze ima nacionalnost s upravljanjem javnim poduzećima!?

Sigurno među prvih 10 u Feralovoj rubrici Greatest shits ever: Milorad Pupovac '... uz naglasak da je 'prirodno da u HEP-u i Hrvatskim šumama budu predstavnici srpske zajednice' ...'.

Najprije sam mislio da je ovo NewsBar, a onda da su mu možda to stavili u usta. Onda sam brojio do 1000 i još uvijek ne mogu doći sebi. Ovdje se radi o trgovini utjecajem na najgori mogući način. Kakve veze ima nacionalnost s upravljanjem javnim poduzećima? A kad vidim ostalu ekipu da spominje "programsku suradnju" s budućom vladom, HSU koji kaže da "njihovi članovi nemaju vremena čekati'...

 

Hrvatska se iz dana u dan pretvara u teatar apsurda. Sve se češće pitam je li problem u meni? Možda i je :-(.", napisao je Puljak na Facebooku.

446271,446085 ,445910 ,445815 Pupovac je, podsjetimo, nakon kozultacija rekao da su pregovori s HDZ-om u drugoj fazi, odnosno u pitanjima o pravima srpske nacionalne manjine, a o tome su obavijestili i predsjednicu na konzultacijama, ali i dodao: Je li prirodno da nemate predstavnike nacionalnih manjina u tvrtki koja brine o nacionalnim parkovima, ili u HEP-u, ili da u Hrvatskim šumama nema nikoga iako se zna da na tim područjima leže glavni rezervoari hrvatskog šumskog fonda? ... Dakle, stvari treba gledati funkcionalno, a ne u smislu preuzimanja odgovornosti za više stvari nego je moguće. Naprosto želimo promijeniti ono što je neprirodno'.