KAPETAN BEZ ZAŠTITE

Kakav šok: Jurčić - Slažem se sa Zdravkom

15.10.2011 u 21:41

Bionic
Reading

U predvečerje susreta LP s Ajaxom, Dinamova igra je pala, a pozornost uvelike pada i na kapetana Milana Badelja. Njegova indisponiranost na utakmicama podsjeća na Mandžukića u doba kada je htio otići, a primjetili su to i Mamić i Jurčić

'The day after', naslov tog filma katastrofe i te kako je primjenjiv na Dinamo. Dan nakon poraza, prvog ovosezonskog u HNL-u, i to od Zadra, nije ugodan. No ipak je manje težak od Mamićevih riječi nakon te plave mučke utakmice, kako ju je nazvao, koje je bacio na pleća igrača. Među ostalim, nazvao ih umišljenima, mučkim ljudima koji s leđa udaraju u klub.

'Puno sam puta igrao u Zadru te tamo vodio momčadi i znam što je tamo. U Zadru se treba potući, potući u navodnicima, samo tako se može do bodova. Moja se momčad nije bila spremna potući za tri boda', razmišljao je Kruno Jurčić nakon nedjeljnog treninga.

Treneru sad neće biti lako, a gadno se Zdravko Mamić obrušio na kapetana Badelja. Riječi da Badelj nije glavom došao na nekoliko utakmica, moraju zabrinuti.

'Slažem se sa Zdravkom', rekao je trener Jurčić.

Badelj dosad nije ostavljao dojam da je igrač koji bi bojkotirao utakmice zbog želje za odlaskom. No i u Zadru je odigrao grozno, i to sad već otvara podlogu za kalkulacije. U svakom slučaju, navukao je na sebe bijes svemoćnog Mamića, čije je kritike podržao i trener.