BANDIĆ O BIVŠOJ ZAMJENICI

'Kada odlučim reći ću zašto sam otkazao punomoć Švaljek'

  • Autor: tportal.hr/Hina
  • Zadnja izmjena 18.04.2015 18:44
  • Objavljeno 18.04.2015 u 18:40
Milan Bandić

Milan Bandić

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je u subotu novinarima da će tek kada to odluči, reći zašto je otkazao punomoć bivšoj zamjenici Sandri Švaljek, te kako će vidjeti kakve je odluke donijela Švaljek, odnosno da će za neke odluke koje su stavljene sa strane, vidjeti šta može realizirati.

Na upit zašto je otkazao punomoć svojoj bivšoj zamjenici Švaljek, koju je opunomoćio za obnašanje dužnosti gradonačelnika kada je prvi put završio u pritvoru, Bandić je odgovorio: 'Polako, sve će se znati. Pa rekao sam, kada budem odlučio da to kažem - reći ću'. Na pitanje hoće li mijenjati neke odluke koje je donijela Švaljek, Bandić je rekao da ne zna koje je odluke donijela, i to će vidjeti.

'Neću ja ništa mijenjati, vidjet ću, ja ne znam kakve je odluke donijela. Mislim da su odluke sve donosene u skladu s projektima koje smo zacrtali i ponudili građanima prije izbora', rekao je Bandić novinarima na Cvjetnom trgu, dodavši da će za neke odluke, koje su stavljene sa strane, probati vidjeti što se može realizirati.

Upitan je li zadovoljan radom svoje zamjenice Vesne Kusin, rekao je da je sa svima zadovoljan, osim sa sobom. 'Kada nešto se loše dogodi, sami ste krivi, a kad se nešto dobro dogodi, onda su svi zaslužni. A ja sam prestaro magare da to ne bih znao', izjavio je. Bandić je na pitanje što nas očekuje u gradu Zagrebu, odgovorio da - isto kao što radi zadnjih 15 godina.

'Isto kao što radimo zadnjih 15 godina. Grad funkcionira, funkcionirat će još bolje, još efikasnije', rekao je dodavši da je gradska Uprava u funkciji građana kao istinski servis, i s druge strane logistika poduzetnicima.

Bandić je na Cvjetnom trgu došao podržati javnozdravstvenu kampanju Hipertenzija i fibrilacija – prevencijom do zdravlja koju je organizirala zaklada Hrvatska kuća srca u suradnji s Gradom Zagrebom, Hrvatskim kardiološkim društvom i Hrvatskom udrugom kardioloških medicinskih sestara. Nakon toga pridružio se i humanitarnoj akciji Žene za žene gdje su se prikupljale donacije za aparat za intraoperativno zračenje posvećen ženama oboljelima od raka dojke.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!