u ime sabora

Jandroković čestitao Ramazanski bajram: Mir i zajedništvo u vremenu punom izazova i nemira

02.05.2022 u 09:43

Bionic
Reading

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković čestitao je predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj muftiji dr. Azizu ef. Hasanoviću i vjernicima islamske vjeroispovijesti Ramazanski bajram uz želju da ga provedu ozračju mira i zajedništva, u vremenu punom izazova i nemira

„Na kraju svetog islamskog mjeseca ramazana, svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Hrvatskoj uime zastupnica i zastupnika Hrvatskog sabora i svoje osobno čestitam Ramazanski bajram", navodi se u ponedjeljak u čestitki.

Nakon mjeseca posta, poniznosti i duhovnosti u kojem ste pokazali snagu vjere i praštanja, neka vas ovaj veliki muslimanski blagdan nadahnjuje i bude daljnji poticaj za unapređivanje međusobnog razumijevanja, solidarnosti i tolerancije među ljudima, poručuje predsjednik Sabora Jandroković.

Islamska zajednica u Hrvatskoj, ističe se u čestitki, pravi je primjer kako se međureligijskom suradnjom i uzajamnim poštivanjem jača kultura dijaloga i doprinosi općem boljitku hrvatskog društva.

"Želim Vam da provedete Ramazanski bajram sa svojim obiteljima i najmilijima u radosnom ozračju mira, ljubavi i zajedništva, prijeko potrebnih u današnjem vremenu punom izazova i nemira. Bajram šerif mubarek olsun“,stoji na kraju čestitke predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića.