DEMANTIRANJE JUTARNJEG LISTA

Jambo: Nisam bankrotirao, HDZ stoji iza teksta

24.08.2009 u 12:13

Bionic
Reading

Nakon što je u Jutarnjem listu objavljen tekst u kojem se ističe kako je Stipe Gabrić Jambo pred bankrotom, da su mu računi blokirani, a da je državi dužan gotovo deset milijuna kuna, zatražili smo njegov komentar

'Oni koji stoje iza tog članka, Luka Bebić i HDZ, trebali bi osnovati fond za pomoć Stipi Gabriću i uzeti odvjetnika da me pomiri sa ženom', rekao je sarkastično za Nacional.hr neretvanski biznismen i odbacio nagađanja da je u dugovima. Priznao je da je njegova tvrtka Jambo d.o.o. u problemima, kao i svaka tvrtka u državi.

'Ali dobro je. Živa je, kao i ja. S obzirom na to što sam dosad preživio, dobro je. Kad god bih dobio neki posao na državnom natječaju, moji 'mentori' bi se pobrinuli da se natječaj poništi', kaže Jambo, pritom misleći na HDZ.

'Tvrtka ima poteškoća u poslovanju, ali nema nekih većih dugovanja osim nešto prema državi. Puno je veći dug države prema nama. Ministarstvo obrane dužno nam je preko 100 milijuna kuna i to bi se trebalo riješiti za nekoliko dana. Nakon toga više ne bi trebalo biti problema', ističe Jambo za Nacional.hr.

Iako je u tekstu u Jutarnjem listu navedeno da je pred bankrotom, Jambo to opovrgava i kaže kako 'nije niti će bankrotirati'.

'Očito je da je netko iz HDZ-a naručio članak jer se njihov 'veliki šef' sprema u mirovinu pa nisu željeli svu pozornost na tome', rekao je za kraj Jambo kojeg od ranog jutra zovu ljudi sa svih strana i pokušavaju provjeriti jesu li informacije iz Jutarnjeg točne.