NOVA PORUKA PRED HDZ-OM

'Jaco, može li i Drobac doći u 'tvoj' stan?'

14.09.2011 u 09:15

Bionic
Reading

Aktivisti Građanske akcije, nakon što su jučer ispred sjedišta HDZ-a postavili WC školjku s natpisom 'Jaca uskoro otvara', jutros su ispred središnjice iste stranke postavili tablu kojom aludiraju na jučerašnji premijerkin poziv novinarima da dođu u njen stan 'vidjeti da je sve stekla pošteno'. Poruka 'Jaco, može li i Drobac doći u 'tvoj' stan?' podsjeća da je u istom stanu prije premijerke živjela obitelj Drobac, koja je iz njega izletjela zbog krive nacionalnosti

'Jacine ruke nisu samo uprljane pekmezom iz HDZ-ovog crnog fonda, već i nesretnim sudbinama obitelji Drobac. Ona je na nemoralan i krajnje sumnjiv način došla do stana, izbacivši pritom obitelj koja je bila pogrešne nacionalnosti. Sudbina nesretne obitelji Drobac dobro je poznata hrvatskoj javnosti, a njihova kalvarija je započela zato što su se našli na putu gramzivosti buduće premijerke.

Možda nisi ukrala slike i tepihe, ti si ukrala cijeli stan! Sljedeći put kad se budeš pokušala javno prati, sjeti se da hrvatski narod nije glup, slijep ili naivan kako misliš', poručili su premijerki iz Građanske akcije.