'DOSTA JE DIVLJE PRIVATIZACIJE'

Imunološki ujedinio Sarnavku, Documentu, Glogoškog i Klemma

08.07.2015 u 22:42

Bionic
Reading

Predstavnici 30 udruga građana među kojima su bile B.a.B.e., Documenta, Zelena akcija, GONG, sindikati i predstavnici braniteljskih udruga iz čitave Hrvatske okupili su se danas u podne na mirnome skupu na Markovu trgu kako bi još jednom dali podršku radnicima Imunološkog zavoda

Okupljenima se u ime Visia Croatice obratio Vinko Marić iz član njihova upravnog odbora koji je poručio kako je dosta divlje privatizacije i neprepoznavanja državnih interesa koje konstantno provodi ova vlada.

'Imunološki zavod mora ostati u rukama države i hrvatskih građana', kazao je Marić dodavši kao uplate na račun Visije za spas Imunološkog svakodnevno pristižu te kako su do sada imali samo jedan zahtjev za povratom novca. Okupljenima se obratila i predsjednica Udruge B.a.b.e. Sanja Sarnavka koja je poručila kako Vlada nema jasan cilj za spas Imunološkog i drugih vitalnih projekata, dok je Đuro Glogoški, predsjednik Udruge 100-postotnih invalida Domovinskog rata naglasio kako će branitelji i nadalje podržavati radnike Imunološkog zavoda.