MASS EFFECT 3

Igre koje izlaze ovoga tjedna

05.03.2012 u 08:58

Bionic
Reading

Dvije riječi i jedna brojka u imenu: Mass Effect 3. Možemo samo pretpostaviti da vas ovaj tjedan ništa osim toga uopće neće zanimati

U Sjevernoj Americi pojavit će se već sutra, u Australiji u četvrtak te u petak napokon i na europskom tržištu. Mass Effect 3 najiščekivanija je igra ove godine i očekivanja su ogromna. Možda čak prevelika. No u pitanju su BioWare i Mass Effect i tu teško da što može poći ukrivo. Najzagriženiji obožavatelji nadaju se samo da omjer akcije i RPG-a u konačnom dijelu trilogije neće biti previše u korist akcije, no BioWare je našao rješenje. Igra će se, naime, moći igrati kroz tri moda; Action Mode igračima će ponuditi jak akcijski pristup s vrlo pojednostavljenim dijalozima i RPG mehanikom, Story Mode stavlja naglasak na priču te pojednostavljuje borbu dok RPG Mode donosi podjednak omjer RPG-a i akcije. Uvjereni smo da će većina igrati upravo u tom modu.

 

Mass Effect 3 prva je igra u franšizi koja će se pojaviti na sve tri platforme istovremeno: PC-u, PS3-u i Xbox-u 360, ali će se iskustvo igranja na Xboxu ipak malo razlikovati u slučaju da posjedujete Kinect. Naime, uz pomoć njega igrač će moći izdavati glasovna naređenja suborcima, a to na ostalim platformama, naravno, neće biti moguće.

 

I za kraj vas - pozivamo da još jednom pogledate posljednja tri trailera za igru koja su u najmanju ruku spektakularna.

 

 

 

 

Iako vas vjerojatno neće previše zainteresirati, ovoga tjedna izlazi još nekoliko igara čije vam trailere donosimo.

 

Street Fighter X Tekken (9. ožujka – PS3, Xbox 360)

 

 

I Am Alive (7. ožujka – Xbox Live Arcade)

 

 

Major League Baseball 2K12 (6. ožujka – PC, PS3, Wii, PS2, PSP, DS, Xbox 360)

 

 

The Sims 3: Showtime (9. ožujka – PC, Mac)