VOL. 4

Igre koje izlaze ovaj tjedan

22.11.2010 u 11:28

Bionic
Reading

Kao i svakoga ponedjeljka, i danas vam donosimo pregled igara koje ćemo moći zaigrati ovaj tjedan

Prošloga tjedna mogli smo zaigrati fenomenalni Assassins Creed: Brotherhood koji je kritika gotovo jednostavno proglasila najboljim naslovom u serijalu iako se čak ne radi o čistom nastavku u punom smislu te riječi. Igrali smo, a i recenzirali - novi Need for Speed: Hot Pursuit, remake istoimenog naslova iz 1998. Što reći - Need for Speed prošle se godine fenomenalnim 'Shiftom' vratio na mjesto koje mu i pripada, a ovogodišnji 'Hot Pursuit' samo je dokaz kontinuiteta koji će se nastaviti i u budućnosti bude li ekipa iz EA imala pameti.

 

Već danas izlazi Red Dead Redemption: Undead Nightmare Collection, i to za PS3 i Xbox 360. Radi se o kolekciji koja sadržava Undead Nightmare Pack, Outlaws to the End Co-Op Mission Pack, Legends and Killers Pack, Liars and Cheats Pack i multiplayer Free Roam modove. Uglavnom, must-have paket za sve fanove, kojih, vjerujemo, ima na milijune.

 

 

 

U utorak stiže ultrakrvava pucačina pod imenom 'Splatterhouse' koju smo nedavno i sami najavili. Radi se zapravo o remakeu arkade iz 1988. godine na kojoj radi japanski Namco. Samo na PS3 i Xbox 360 konzolama, nažalost.

 

 

 

Istoga dana dolaze i Fable III: Understone Quest Pack (Xbox 360), Football Manager 2011 (PC), Michael Jackson The Experience (DS, PSP, Wii), Pro Evolution Soccer 2011 (Wii); Sherlock Holmes: The Silver Earrings (PC, Wii); Worms: Battle Islands (Wii).

 

Srijeda. Znamo da znate. Da, u srijedu dolazi Gran Turismo 5, najiščekivanija, najveća, najdetaljnija i možda i najbolja automobilistička simulacija u povijesti gaminga. Nakon produkcije koja je započela i prije izlaska konzole PlayStation 3 i brojnih odgoda, igra je gotova i najzagriženiji fanovi će već u srijedu imati priliku igrati igru koja će obilježiti godinu.

 

 

 

Ako nekoga zanima, istoga dana na Xbox 360 dolazi i Crazy Taxi. Hm, nas ne zanima.