VRDOLJAK OTKRIO

'I mene uhvati osjećaj da budem nezadovoljan!'

14.07.2014 u 20:32

Bionic
Reading

Potpredsjednik HNS-a i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak danas je u Puli izjavio kako i njega uhvati osjećaj da bude nezadovoljan s brzinom reformi, da bi u tome trebali biti brži, jači i jasniji, no i da su puno toga napravili uključujući i brodogradnju

Komentirajući na upit novinara izjavu potpredsjednika IDS-a Valtera Flega kako je 'pad popularnosti Vlade jasan pokazatelj da ide krivim putem i da nije ispunila očekivanja građana', Vrdoljak je kazao kako i on osobno ponekad razmišlja o tome.

'Na tjednoj se razini čujem sa županom Valterom Flegom i predsjednikom IDS-a Borisom Miletiće o tome kako pomoći Uljaniku, istarskom gospodarstvu i drugim investicijama te me nakon toga uvijek uhvati osjećaj da budem nezadovoljan s brzinom reformi, da moramo biti brži, jači i jasniji', istaknuo je Vrdoljak dodavši kako ga iz tog razloga ne čudi 'da bilo kojeg drugog člana Vlade u nekom trenutku obuzme taj osjećaj'.

'Rezultati su mogli biti brži, ali su ipak tu. Puno smo toga napravili uključujući i brodogradnju, uostalom znate kakva je bila situacija u mnogim brodogradilištima i kako je država do sada reagirala', istaknuo je Vrdoljak.

Na pitanje novinara što država može učiniti da pomogne radnicima splitskog Konstruktora, koji štrajkaju od 24. lipnja, Vrdoljak je kazao kako se radi o tužnoj situaciji upitavši kako je moguće da se mjesecima ne isplaćuju plaće radnicima, a da menadžment i dalje ne odgovara za to.

'Molim sve institucije u državi da rade svoj posao i da vide tko je kriv za takvo stanje. Neka oni koji kradu završe u zatvoru, a oni koji su neodgovorni neka se maknu sa svojih funkcija', poručio je Vrdoljak.

341888,341878,340798,338709