drugi krug

HVIDR-a poziva članove da izađu na izbore i glasuju za Grabar-Kitarović

03.01.2020 u 09:58

Bionic
Reading

Nakon zagrebačke i krovna HVIDR-a RH u petak je pozvala svoje članove i njihove obitelji da u nedjelju izađu na izbore i daju glas aktualnoj predsjednici i kandidatkinji HDZ-a Kolindi Grabar-Kitarović

'Kao što su se hrvatski branitelji u pravom trenutku ujedinili i stali u obranu naše Domovine, duboko vjerujemo da će i danas, svi hrvatski domoljubi zaboraviti na trenutne nesporazume i glasati za aktualnu predsjednicu', priopćili su iz Zajednice županijskih zajednica, udruga i članova hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata RH.

Grabar-Kitarović je u svom dosadašnjem radu, ističu, dokazala svoje domoljublje i državničke sposobnosti prateći program dr. Franje Tuđmana te je radila na zajedništvu i poštovanju svih hrvatskih građana i na vraćanju digniteta Domovinskog rata i ugleda Hrvatske u svijetu.

Članove su pozvali da na izborima ne dozvole da za predsjednika države bude izabran Zoran Milanović koji je, kako tvrde, svojim dosadašnjim radom i djelovanjem dokazao neuspješnost na mjestu predsjednika Vlade, radio na razdvajanju i rušenju svega čega se dotakao te kojemu ništa nije sveto.

'Ujedinimo se u zajedničkom cilju, izađimo na izbore u nedjelju 5. siječnja i dajmo svoj glas Kolindi Grabar Kitarović, kako bi u novom mandatu nastavila obnašati časnu dužnost predsjednice RH u programu zajedništva i poštovanja hrvatskih građana i ugleda naše države u svijetu', pozvala je HVIDR-a.