TEŠKA TJELESNA OZLJEDA

Huligani u Zagrebu nakon utakmice Hajduka premlatili poznatog splitskog poduzetnika

31.10.2019 u 15:29

Bionic
Reading

Policijska uprava zagrebačka obavještava o sinoćnjem događaju iz Susedgrada, kada je nepoznata skupina muškaraca napala dvojicu muškaraca, pri čemu je jedan od njih zadobio teške tjelesne ozljede

Kako javlja policija, jučer, 30. listopada oko 21 sat na području Susedgrada na Zagrebačkoj aveniji, nepoznati su maskirani počinitelji upotrebom zasad neutvrđenog predmeta napali 48-godišnjaka i 41-godišnjaka koji su na ulici mijenjali gumu na vozilu. Liječnička pomoć je 48-godišnjaku pružena u KB Sveti Duh gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Kako doznaje jutarnji.hr, u sukobu je teško ozlijeđen nekadašnji pripadnik Četvrte brigade Nikša Vrca, koji se još uvijek nalazi u bolnici, te ga čeka operacija noge. Vlasnik trgovačkog obrta na Sućidru je, inače, u centar pažnje dospio nakon što je nedavno u svom dućanu stavio jaja na akciju dok Hajduk bude prvi na ljestvici HNL-a.

Jutarnji javlja da su Vrca i njegovo društvo su nakon dvoboja s Goricom večerali u Zagrebu, a kada su htjeli ući u automobil i krenuti za Split, vidjeli su da im je guma probušena, isparana nožem. U pomoć im je priskočio i jedan Zagrepčanin, da bi u jednom trenutku dotrčala grupa od petnaestak BBB-a i krenula ih tući. Bili su maskirani i naoružani palicama. Vrca je u tom trenutku klečao jer je mijenjao gumu i najteže je prošao, dok su ostala dvojica Splićana prošli bez težih ozljeda. Udaren je i Zagrepčanin koji im je pomogao mijenjati gumu.