saborski zastupnik

HSU izbacio Silvana Hrelju iz stranke zbog političke higijene

21.02.2023 u 18:47

Bionic
Reading

S ciljem uvođenja političke higijene na našim prostorima odlučili smo u skladu sa stranačkim Statutom, a na prijedlog predsjednika Hrvatske stranke umirovljenika s današnjim danom isključiti iz stranke našeg člana Silvana Hrelju, objavili su iz te stranke

'Razlozi za takvu odluku su brojni, a najnoviji je sudjelovanje Silvana Hrelje na skupu pod nazivom „Umirovljenici zajedno”. Naime pod krinkom zajedništva okupili su se danas predsjednici tri opskurne umirovljeničke stranke koje zajedno nemaju niti 10 članova, bez županijskih, gradskih ili općinskih organizacija, stranačkih prostorija i telefona...', navodi se u priopćenju.

Kako su objasnili, mjesecima ova grupica vječitih kandidata za saborske fotelje i nama predlaže ujedinjavanje što izbjegavamo jer je potpuno kontraproduktivno.

'Naime ne želimo surađivati s osobama koje nose etiketu lažnih umirovljenika, propalih političkih preslagivača, ljubitelja NDH, prostačkih i vulgarnih verbalnih eskapada, ponosnih „Berinih penzića”, koalicijskih partnera Milana Bandića, samozvanih „žetončina”, a sve kako bi se ostvarili osobni interesi', poručili su iz HSU-a.

Istaknuli su dapPrema tome treba biti potpuno jasno o čemu se tu radi i prekinuti u začetku pokušaj još jedne političke prevare, obmane i podvale.

'Nažalost to naš saborski zastupnik nije shvatio i današnjom potporom grupici političkih egzibicionista grubo je prekršio Statut i nanio veliku štetu našoj stranci. Zbog toga mu nije više mjesto u našoj obitelji što je i zaključak današnjeg žurnog sastanka Predsjedništva Hrvatske stranke umirovljenika', naveli su na kraju.