21. prosinca

Hrvatska stranka umirovljenika časti ribicama i pivom na Jelačić placu

17.12.2021 u 08:54

Bionic
Reading

Iz Hrvatske stranka umirovljenika (HSU) najavili su da će u utorak 21. prosinca na Trgu bana Jelačića u Zagrebu građanima dijeliti ribice i pivo te im tako uljepšati božićne blagdane

Nakon podjele mandarina u Zagrebu i Karlovcu te jabuka u Petrinji članovi Hrvatske stranke umirovljenika nastavljaju s humanitarnim aktivnostima. Ovog puta odlučili smo uljepšati Božićne blagdane besplatnom podjelom jadranskih ribica i hrvatskog piva ili soka onima kojima je to najpotrebnije u hrvatskoj metropoli, izvijestili su iz HSU.

Pozvali su zainteresirane da u utorak, 21. prosinca u 11 sati dođu na Trg bana Josipa Jelačića gdje će predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Veselko Gabričević s najbližim suradnicima dijeliti vrećice s hranom i pićem. Riječ je o 300 porcija svježe jadranske ribe te isto toliko piva i sokova.

"Kao niti prethodne slične aktivnosti tako i ova ne bi bila moguća bez suradnje i potpore privrednika te se ovog puta moramo zahvaliti na pomoći obrtu 'Ana' iz Rijeke koji nam je donirao ribu te Osječkoj pivovari na donaciji piva i sokova", priopćili su iz HSU-a.