POSTUPNI POVRATAK EMISIJA

HRT objavio: Vraćaju se 'Plodovi zemlje', 'More', 'Veterani mira', 'Prizma'...

08.05.2020 u 13:53

Bionic
Reading

HRT će uskoro ponovno pokrenuti nedjeljne emisije ''Plodovi zemlje'' i ''More'', kao i one posvećene braniteljima, umirovljenicima i nacionalnim manjinama ''Veterani mira'', ''Normalan život'' i ''Prizma'', izvijestili su u petak s HRT-a

Potom bi krenule i emisije posvećene kulturi - ''Kultura s nogu'' te ''Pučka i predajna kultura'', turizmu ''Turizam.hr'' i sportu. Kada se ponovno pokrenu sportska natjecanja pokrenut će i emisije koje ih redovno prate, ističu s HRT.

Nakon toga, planiraju i pokretanje zabavnih sadržaja ''Potjeru'', ''Lijepom našom'' te, kako ističu, emisija visoke javne vrijednosti, ''Istrage prometnih nesreća'' i ''Mir i dobro''.

''Ljeto u kojem se nadamo potpuno smanjenim restriktivnim mjerama planiramo iskoristiti za proizvodnju velikih zabavnih projekata poput ''A strane'' i ''Volim Hrvatsku'', kao i novih sezona kvizova ''Tko želi biti milijunaš'' i ''Potjera'', naravno, ukoliko i kada će to okolnosti dopustiti'', stoji u priopćenju HRT-a.

Napominju i kako planirana ponovna proizvodnja emisija ovisi o razvoju situacije s koronavirusom i stjecanjem produkcijskih i ostalih uvjeta.