'LAŽU SDP-OVOG VOJNIKA'

Hrg se oglasio o slučaju zmije u poštanskom sandučiću

11.09.2014 u 15:54

Bionic
Reading

Nakon što je predsjednik križevačkog SDP-a Ivan Majdak optužio predsjednika HSS-a i križevačkog gradonačelnika Branka Hrga da stoji iza koverte s mrtvom zmijom koju je SDP-ovac našao u svom poštanskom sandučiću, službenim se priopćenjem oglasio i prozvani Hrg

'Potpora koaliciji predvođenoj HDZ-om, u kojoj je HSS glavni strateški partner, raste dok SDP-ova koalicija sve više zaostaje. Evidentno je tko dobiva naredne izbore, stoga bijes SDP-a raste. Pritom SDP ne bira sredstva u pokušaju diskreditiranja političkih protivnika. Da SDP-u HSS smeta, vidljivo je, no metode kojima se pokušava nanijeti šteta predsjedniku HSS-a nadilaze sve okvire političke borbe', poručuje šef HSS-a.

Hrg odbacuje sve 'laži i insinuacije lokalnog SDP-ova vojnika', ali i postavlja pitanje po čijem nalogu to radi. 'Prima li naredbe od koje kolegice ili kolege u sjeni lokalne organizacije ili izravno s Iblerova trga u Zagrebu. U svakom slučaju, sve iznijete laži protiv predsjednika HSS-a morat će dokazati', kaže se u priopćenju.


'HSS je jedna od najstarijih i najznačajnijih hrvatskih političkih stranaka. Posebno mjesto u Hrvatskom narodu zauzima zbog 110 godina poštenog i vrijednog rada, a ne diskreditiranja oponenata i valjanja u političkom blatu, stoga na takve neistine više nećemo odgovarati', zaključuje Hrg.

Podsjetimo, pismo koje je Majdak primio je poslano s Paga gdje se u križevačkom odmaralištu održavala Akademija mladih HSS-a, stranke kojoj je na čelu križevački gradonačelnik pa je Majdak zaključio kako iz svega stoji HRg.

'Dovoljno je zbrojiti dva i dva. Ja sam sredinom kolovoza kazneno prijavio Hrga za zloporabu položaja i ovlasti zbog isplate novčane pomoći Grada rodiljama na ruke. Ja sam to prijavio i onda mi stiže ovo prijeteće pismo sa zmijom. Za mene je sve jasno', kazao je Majdak za Jutarnji list.