'prokockana obnova'

HDZ-ovci se obrušili na Most: 'Nemate pojma o čemu pričate, a dijelite lekcije o svemu'

18.02.2022 u 14:14

Bionic
Reading

HDZ se na svojem službemom Facebooku okomio na Most i njihove izjave o 'prokockanom novcu za obnovu'. HDZ-ovci su im poručili: 'Nemate pojma o čemu pričate, a dijelite lekcije o svemu'

HDZ se preko svojeg Facebooka okomio na Most i njihove prozivke o 'prokockanom novcu za obnovu', na što su im HDZ-ovci uzvratili: 'Nemate pojma o čemu pričate, a dijelite lekcije o svemu'.

Objavu HDZ-a prenosimo u cjelosti:

'Takvi su vam čelnici Živog Mosta. Mališani znanja i sposobnosti, a divovi frustriranosti i teških, a ispraznih riječi. Lešinareći na prvu loptu na neistini da je „prokockan novac za obnovu“, tražili su odlazak #VladaRH. Nemaju pojma ni o čemu, a dijele lekcije o svemu. Tako je i vanjskopolitički ekspert Bulj ustvrdio da je premijer Andrej Plenković “trećerazredni igrač na međunarodnoj sceni”. Proslavila se i znamenita Selak Raspudić: „Plenkoviću, da imate ikakav utjecaj u , nešto biste poduzeli! Možda vam se Ursula ne želi javiti?“. I hoće li se MOST-ovci ispričati za ovakve maliciozne bedastoće? Neće. Hoće li išta promijeniti u svojoj infantilnoj retorici & sitnoj zloći? Neće. Drukčije ne znaju, ne mogu si pomoći. O tome svjedoči i izjava velikog frajera Troskota koji se sad ruga predsjednici European Commission nazivajući je „Tante Ursula“ - umjesto da cijeni njezinu korektnost spram . Sve će u otužnom vodvilju tih giganata zavisti ostati isto: Bulj će drobiti o diplomatskom umijeću, Grmoja o nuklearnoj fizici, Petrov o gospodarstvu, a Raspudić o samozatajnosti i skromnosti. I tražit će svako jutro Vladinu ostavku.', piše na Facebook stranici HDZ-a.