Gđica Ptica kremica

Gđica Ptica kremica

20.12.2012 u 12:44

Bionic
Reading

Korisnica sam i obožavateljica iste. Zato nemam bore i koža mi je k'o bebina guza ;). Topla preporuka svima koji se vole mackati i trackati

Gđica Ptica bira isključivo prirodne sastojke i hrani, štiti i voli tvoju, vašu i našu - kožu.

Misija joj je nahraniti, zaštititi, obnoviti, zacijeliti razne vrste kože. U letu.

Gđica Ptica Kremica potpuno je prirodna višenamjenska krema čiji su osnovni sastojci najbolje što priroda daje za njegu kože: ekstra djevičansko maslinovo ulje, neven, kamilica, pčelinji vosak i ulje lavande.



Miješa se iz hobija prema dobro isprobanom bakinom receptu i pakira u malu (30ml) ...


i veću (100ml) teglicu.
Nema tajnih ni umjetnih sastojaka

Kada i zašto se obratiti Gđici Ptici?

Kada imate suhu, oštećenu kožu, opekotine, ogrebotine, psorijazu, zanoktice, suha stopala, ruke ili usne, protiv komaraca ili nakon uboda za ublažavanje svrbeža i crvenila kao i za ugodne stvari poput masaže.


Design & copy by Ana Belić & Ivan Čadež


O sastojcima pročitat u nastavku!


Ovo je moja dobitna kombinacija protiv bora odnosno za kožu oko očiju

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje njeguje prodirući kroz sva tri sloja kože. Ima visoku razinu sterolina koji omekšavaju kožu i vlaži gornji sloj epiderme. Smanjuje ožiljke, zacjeljuje, smiruje i hrani, vlaži i omekšava i daje sjaj koži i kosi. Ima antioksidativno djelovanje, oslobađa kožu od slobodnih radikala,
a može pomoći i kod problema peruti masiranjem u tjeme. Odlično je za masažu.

Neven

Neven je biljka za liječenje rana. Čisti, steže, pobuđuje cirkulaciju i pospješuje rast novog tkiva. Zahvaljujući bogatom sadržaju flavonoida, karotinoida, saponina, polisaharida i eteričnih ulja, cvjetovi nevena iznimno su ljekoviti i smatraju se gotovo univerzalnim sredstvom za rješavanje kožnih problema

Kamilica

Kamilica je poznata po svojim umirujućim i ublažujućim svojstvima, djeluje i kao dobar antiseptik. Pomaže kod različitih problema s alergijama i dermatitisom.

Ulje lavande

Lavanda svojim mirisom odbija kukce pa se upotrebljava u kućanstvu protiv moljaca, komaraca i drugih insekata. Djeluje umirujuće, kao antiseptik, antivirusno te kao fungicid.

Ulje slatke naranče

Eterično ulje naranče potiče proizvodnju kolagena, povećavajući protok krvi kroz kožu. Iznimno je korisno za njegu suhe kože sklone iritaciji i aknama.

Ulje češera borovice

Eterično ulje borovice potiče uklanjanje toksina iz organizma, a vrlo je učinkovito i u borbi protiv celulita, proširenih vena i raznih upalnih procesa na i u koži.

Cimet

U narodnoj kineskoj medicini cimet ima reputaciju kao lijek protiv prehlade i gripe zbog učinkovitog djelovanja hlapljivih komponenata i toplinskog učinka na organizam, osobito uz čaj i svježi đumbir. Pomaže kod probavnih smetnji, slabe probave, revitalizira živce i krv.

Pčelinji vosak

Pčelinji vosak ima omekšavajuća i protuupalna svojstva i zbog toga se primjenjuje u medicini, farmaciji, kozmetici. Osobito je učinkovit u liječenju ožiljaka i masnica, upala kože i opekotina. Nastaje iz pčelinjih saća tako što pčele prvo proizvedu med iz nektara i onda ga pretvore u vosak.
Ima i terapeutska svojstva, bogati je omekšivač u kremama i duboko vlaži. Pčelinji vosak kremama daje bogatu i gustu kvalitetu koja je potrebna za suhu kožu.