BANDIĆ KRITIZIRA POLITIČARE

'Gadi mi se ova politička promocija kad je ljudima najteže'

19.05.2014 u 13:02

  • +15

Građani prikupljaju pomoć za stradale u poplavi

Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Bionic
Reading

Zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića novinari su pitali i hoće li i kako Zagreb pomoći poplavljenim područjima, na što je odgovorio kako mu se gadi politička promocija koja se događa u trenucima kad je ljudima najteže

'Gadi mi se ova politička promocija u trenucima kad je ljudima najteže. Do kraja tjedna znat ćete kako će Zagreb pomoći, u odjeći, donacijama i novcu. Ja ću predložiti da svaki gradski zastupnik s moje neovisne liste da po 10 tisuća kuna, to ću ja predložiti sutra na skupštini', poručio je Bandić nakon otvaranja rekonstruiranog dijela Radničke ceste od ulice Koledovčina do željezničke pruge..

'Za par dana ću vam reći što će grad Zagreb napraviti. Oko toga ne treba raditi veliku promociju, već pomoći ljudima sa što manje medijske pompe i političke promocije. Da je pameti, nitko ne bi govorio o izborima, već bi svi govorili o tome i pomagali ljudima. Da sam imao svoju listu za EU izbore, ne bi bilo kampanje i sav taj novac bismo dali za poplavljena područja. Da ima imalo političke pameti, nitko ne bi radio promocije i političke tribine. Sada je najvažnije pomoći ljudima', kazao je Bandić.