zagreb

[FOTO/VIDEO] Pavičić Vukičević obišla novouređeni ZET-ov terminal na Črnomercu: Završen je projekt koji nas je dugo žuljao

20.03.2021 u 11:29

Bionic
Reading

Obnašateljica dužnosti gradonačelnika Zagreba Jelena Pavičić Vukičević obišla je u subotu novouređeni ZET-ov Terminal na Črnomercu i tom prigodom pozvala građane da i dalje daju svoje inicijative kako bi Zagreb bio ljepši i ugodniji grad

„Završen je projekt koji nas je dugo žuljao i koji je žuljao i građane ovoga dijela Zagreba, terminal koji je od 15. ožujka zasjao jednim drugim sjajem”, kazala je, među ostalim, Pavičić Vukičević.

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Prilikom obilaska novouređenog terminala, obnašateljica dužnosti gradonačelnika Zagreba zahvalila je svim građanima koji su inicirali taj projekt kao i onima koji su sudjelovali u realizaciji.

„Pozivam i dalje sve naše sugrađane da daju inicijative i i inzistiraju na realizaciji jer mi smo kao njihovi zaposlenici jedino i samo to obvezni, izvršavati njihove želje i naloge kako bi Zagreb bio ljepši i ugodniji”, istaknula je Pavičić Vukičević.

„Mi smo ovdje zbog njih i samo zbog njih i ništa nas neće spriječiti na putu da realiziramo sve ideje i projekte koji čine razliku u našoj ulici ili kvartu”, dodala je Pavičić Vukičević, koja je i kandidatkinja Stranke rada i solidarnosti za zagrebačku gradonačelnicu.

Pavičić Vukičević Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Predsjednik Vijeća gradske četvrti Črnomerec Josip Jelić rekao je da je u novi terminal na Črnomercu vrlo značajan projekt za gradsku četvrt te da je u rekonstrukciju uloženo 7,7 milijun kuna.

Asfaltirane su sve kolničke i pločničke površine, postavljeni spremnici za otpad, napravljeni novi sanitarni čvorovi, zamijenjene nadstrešnice i uređen okoliš, naveo je, uz ostalo, Jelić.