stenjevečka ulica

[FOTO/VIDEO] Policija objavila detalje eksplozije u Zagrebu

09.09.2021 u 07:12

Bionic
Reading

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je rano u četvrtak u zagrebačkoj četvrti Stenjevec eksplozivnom napravom oštetio parkirani 'smart' i još tri vozila pri čemu je jedan mladić teško ozlijeđen pa je zadržan na bolničkom liječenju

U eksploziji za sada nepoznate eksplozivne naprave rano jutros u zagrebačkom naselju Stenjevec jedna je osoba ozlijeđena i prevezena u bolnicu, javili su u četvrtak iz zagrebačke policije.

Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/ Pixell

Nepoznati počinitelj jutros oko 2,20 sati u Stenjevačkoj ulici u Zagrebu aktivirao je zasad nepoznatu eksplozivnu napravu, naveli su iz Policijske uprave zagrebačke.

Eksplozija u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL

U eksploziji je ozlijeđena jedna osoba i prevezena je u bolnicu. Također je oštećeno više osobnih automobila.

Očevid je u tijeku.

Zagreb: Eksplozija u Stenjevečkoj ulici Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic / CROPIX

Smart zagrebačkih oznaka kojeg je oko 2,20 sati oštetio nepoznati počinitelj u vlasništvu je 47-godišnjaka, izvijestila je nakon očevida policija, navodeći da je intenzivno kriminalističko istraživanje u tijeku.

Mladić u dobi od 21 godine teško je ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u KB Sveti Duh gdje je zadržan na liječenju.

U eksploziji su oštećeni i teretno vozilo 'volkswagen' zagrebačkih oznaka u vlasništvu jedne tvrtke, automobil 'volkswagen' zagrebačkih oznaka u vlasništvu 58-godišnjakinje te mercedes zagrebačkih oznaka u vlasništvu 23-godišnjaka.

Prema pretpostavkama susjeda podmetanje eksplozije posljedica je osobnih obračuna.