#tetrischallenge

[FOTO] Vatrogasci i policija, a sada se u viralni hit uključili i fotoreporteri agencije Pixsell

07.10.2019 u 20:56

Bionic
Reading

Nakon vatrogasaca, policije i hitne pomoći u viralnu akciju #TetrisChallenge uključili su se i mediji

Fotoreporteri foto i video agencije Pixsell Davor Puklavec i Borna Filić spremno su pozirali sa sadržajem fotografske torbe u sklopu akcije 'tetris challenge'.

Medijske kuće izazvao je jučer RTL, čija je ekipa središnje informativne emisije RTL Danas sudjelovala u akciji.

Mikrofoni, kabanice, kamere, stative, kišobrani, sve je to sastavni dio televizijske opreme, koju su RTL-ovci posložili u 'tetris challenge'.

Podsjetimo, prvi su sudjelovanjem u ovoj viralnoj akciji oduševili vatrogasci iz Vatrogasne postrojbe Zagreb, čija je objava postala pravi hit na društvenim mrežama.

Zagrebački vatrogasci na akciju su izazvali MUP, a uskoro im je došao odgovor iz svih dijelova Hrvatske. U prvoj objavi poslali su snimak policijskog vozila prometne policije iz Pule te njihovog interventnog vozila. U trenutku snimanja fotografije u 'marici' se nalazio uhićenik pa su policajci uklopili i njega u fotografiju.

No, u komentarima su objavili i fotografije Interventne jedinice iz PU sisačko-moslavačka, zatim Kriminalističke tehnike Ekipe za posebne zadaće IJP i Prometne policije PU Zagrebačke, Interventne jedinice iz PU Varaždinske te Prometne policije i Interventne jedinice policije iz PU brodsko-posavske.

  • +4
Tetris challenge hrvatske policije Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MUP

U akciju #TetrisChallenge uključila se i Hitna pomoć iz Svetog Ivana Zeline.