prepoznajete li ih?

[FOTO] Policija traži ovu dvojicu muškaraca; gurnuli su ženu na pod, a tramvaj ju je vukao tri metra

15.03.2021 u 15:01

Bionic
Reading

Na fotografiji su muškarci za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu

Dana 28. veljače 2021. godine oko 14.10 sati na tramvajskom stajalištu Trg kralja Petra Krešimira IV bb, smjer jug, 44-godišnjakinja je došla u verbalni sukob s dvije nepoznate muške osobe te ju je jedna od njih odgurnula rukama. Prilikom pada udarila je u bočnu stranu tramvaja koji se kretao te je pala na lijevi bok između tramvaja i rubnog kamena stajališta. Pri navedenom tramvaj ju je povukao u duljini od oko tri metra.

Prvi nepoznati muškarac je starosti od 25 do 30 godina, visine oko 180-190 cm, srednje tjelesne građe, kraće sive kose, obrijan, a bio je odjeven u crnu jaknu, plavu majicu, bijele hlače dok je na nogama nosio svijetle tenisice te je preko vrata nosio crnu torbicu s natpisom. Drugi nepoznati muškarac je starosti oko 25 do 30 godina, visine 180-190 cm, srednje tjelesne građe, obrijan, a bio je odjeven u bijelu jaknu s crnim uzorcima, bijele hlače te je nosio tamne tenisice dok je na glavi imao plavu šilt kapu.

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr. Informacije građani mogu dostaviti i anonimno.