ŠOPING CENTAR

Dvjestotinjak novih radnih mjesta u Imotskom

21.08.2010 u 16:48

Bionic
Reading

Imotski je dobio 230 novih radnih mjesta. Za kraj koji gospodarski loše stoji posljednjih godina, s tvornicama poput Trimota, gdje žene ne primaju plaće, otvaranje šoping centra Park & Shop zaposlit će veliki broj žena koje u Imotskoj krajini teško pronalaze radno mjesto

Po riječima gradonačelnika Ante Đuzela, 230 novih radnih mjesta velika je brojka za Imotski, posebice za nezaposlene žene, među kojima ima i onih koje su do 20 godina bile na zavodu za zapošljavanje.

Izgradnja velikog trgovačkog centra u čiju je izgradnju uloženo devet milijuna eura ulijeva nadu u gospodarski oporavak, budući da je i sam Ante Todorić, potpredsjednik Agrokora za poslovnu grupu maloprodaja, najavio i drugu fazu širenja u Imotskom te otvaranje velikog Centra za otkup voća i povrća koji bi bio drugi po veličini, iza otkupnog centra u dolini Neretve.

Obitelj Todorić odlučila je investirati u Imotsku krajinu, odakle je porijeklom, te pomagati Imoćanima i na druge načine.Prilikom otvaranja šoping centra u kojemu glavno mjesto zauzima trgovina Super Konzum, Ante Todorić uručio je donaciju od 50.000 kuna Josipu Pavlinoviću, ravnatelju Udruge osoba s invaliditetom Imotski.