PRELAZI NA RTL?

Dunja Mazzocco Drvar predala otkaz Dubravku Merliću

31.07.2015 u 16:45

Bionic
Reading

Meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar prošle godine je s državne televizije prešla na televiziju N1, ali pridružila se nezadovoljnim kolegama i dala otkaz. Kako neslužbeno doznajemo, karijeru će nastaviti na RTL-u gdje bi također trebala voditi vremensku prognozu

Nakon što je nešto više od godinu dana provela na televiziji N1, balkanskoj podružnici CNN-a, meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar odlučila je krenuti dalje.

Neslužbeno doznajemo da će ova Zagrepčanka karijeru nastaviti na RTL Televiziji, što će joj biti već treća nacionalna televizijska kuća s obzirom na to da je prve profesionalne korake na malim ekranima započela na HRT-u.

Dunja Mazzocco Drvar diplomirala je fiziku atmosfere i mora na zagrebačkom PMF-u, nakon čega se zaposlila u Državnom hidrometeorološkom zavodu, a potom i na državnoj televiziji.

Direktor programa televizije N1 Dubravko Merlić nije htio komentirati odlazak svoje suradnice, tek je rekao da će poslati priopćenje.

Dunja Mazzocco Drvar na upit odlazi li s N1 na RTL, tek je kratko odgovorila da nema komentara te da se 12. kolovoza vraća s godišnjeg odmora.

Nastavljen je tako egzodus zvijezda s televizije N1. Podsjetimo, prije Dunje Mazzocco Drvar, N1 su napustili Josip Šarić, Anka Bilić Keserović, Zoran Šprajc te glavna producentica Nera Valentić.