PLAČE I PIŠE BLOG

Djevojka američkog zviždača 'izgubljena na moru'

12.06.2013 u 10:38

Bionic
Reading

Trenutno najpoznatiji svjetski zviždač Edward Snowden nije samo naljutio američku obavještajnu zajednicu objavom informacija o tajnom programu praćenja milijuna ljudi preko telefona i interneta, već je slomio srce i svojoj djevojci koju je ostavio

Njegova navodno bivša djevojka, 28-godišnja Lindsay Mills, na svome blogu sa svijetom je podijelila razočaranje zbog toga što ju je Snowden ostavio, gdje mu se jučer izgubio svaki trag, prenosi Večernji list.

'Moj svijet se u istom trenutku otvorio i zatvorio. Ostavio me bez kompasa samu na moru', napisala je djevojka te dodala kako to piše dok joj suze 'padaju na tipkovnicu'. 'S njim sam se smijala. Njega sam držala. Njega sam voljela najviše. I njemu nisam imala prilike reći zbogom', napisala je Mills te dodala kako 'ponekad život ne dopušta odgovarajuće pozdrave'.

Većina njihovih prijatelja očekivala je da će se par vjenčati nakon što je Snowden odveo Mills na posebno putovanje u Hong Kong. Snowden nije rekao Mills kamo ide, nego joj je samo kazao da ga neće biti par tjedana. Jučer je nestao iz hotela Mira u Hong Kongu.