PRIJATELJSKI OKRŠAJ

Dinamo uspješno odradio Marsoniju

08.10.2011 u 18:47

Bionic
Reading

Dinamo je uspješno odradio gostovanje u Slavonskom Brodu te je upisao drugu pobjedu u tri dana. Nakon slavlja u Opatiji, 'modri' su golovima Krstanovića i Leke ostvarili istih 3:1 i protiv Marsonije

Hrvatski prvak je u Slavonski Brod došao odigrati svoju drugu prijateljsku utakmicu tijekom reprezentativne stanke, a trener Krunoslav Jurčić nije mogao računati na niz prvotimaca.

Dinamo je pred 1200 gledatelja od prve minute kontrolirao utakmicu dok su prijetnje uglavnom dolazile od Moralesa. U 34. minuti Čileanac je dugom loptom na lijevoj strani našao Palića koji je fino u sredini naciljao Krstanovića, a ovaj s par metara nogom loptu zakucava u mrežu.

Kada se već činilo kako će se otići na odmor minimalnim vodstvom Olić je uz dosta odbijanja prošao kroz obranu Dinama, zatim i Lončarića te je pored dva igrača Dinama na crti poslao loptu u mrežu.

U nastavku je pogodak Leke u 52. minuti došao nakon krasne akcije koju je sam započeo. Leko je dugom loptom našao Moralesa, ovaj petom vidio Tomečaka čiji centaršut Krstanović prima i daje 'rolicu' natrčalom Leki, a ovaj krasnim udarcem s 20-tak metara gađa sami gornji kut.

Dvije minute kasnije 'modri' su zabili i treći pogodak. Kramarić je prošao lijevom stranom, Perković ga ruši i sudac bez razmišljanja pokazuje na bijelu točku. Siguran realizator najstrože kazne bio je Krstanović i to je bilo konačnih 3:1.

NK Marsonia - GNK Dinamo 1:3 (1:1)
Strijelci: 0:1 Krstanović (34), 1:1 Olić (45), 1:2 Leko (52), 1:3 Krstanović (54)
Marsonia: Zogović, Olić, Ćurković, Perković, Župarić, Jelčić, Kljajić, Mišić, Stanković, Terzić, Ravlić (još su igrali: Paraždiković, Purić, Juriša, Šavrić, Roso, Lovreković i Mioč)
Dinamo: Lončarić (od 70. Mikulić) - Leko (od 63. Marotti), Tonel (od 46. Barbarić), Cufre (od 46. Puljić), Pokrivač - Calello (od 63. Karamatić), Palić, Tomečak, Morales - Krstanović (od 63. Špehar), Rukavina (od 46. Kramarić)