'ULOV' U ŠIBENIKU

Dilerima speeda i ecstasyja jednomjesečni pritvor

26.03.2013 u 14:22

Bionic
Reading

Šibenska kriminalistička policija - zbog neovlaštene proizvodnje i prodaje droge - podnijela je kaznene prijave protiv 32-godišnjaka iz Zagreba i 29-godišnjaka iz Vodica te je zaplijenila drogu vrijednu oko 50 tisuća kuna, izvijestio je na današnjoj konferenciji za novinare načelnik šibensko-kninske Policijske uprave Ivica Kostanić

Tijekom kriminalističke istrage, po nalogu suca istrage Županijskoga suda u Šibeniku, policija je 23. ožujka u obiteljskim kućama u Vodicama kojima se koristi 29-godišnjak pronašla i oduzela 12,6 grama amfetamina, takozvanog 'speeda', 18 tableta amfetamina, takozvanog ecstazyja i 26,6 grama marihuane, izvijestio je načelnik Kostanić i dodao da su pronađeni i neki predmeti koji se dovode u vezu s tim kaznenim djelom.

Daljnjom istragom policija je utvrdila kako je pronađenu drogu Vodičanin kupio od 32-godišnjaka iz Zagreba kako bi je preprodao.

Raspolažući određenim informacijama, policija je na parceli u Vodicama kojom se koristi 32-godišnji Zagrepčanin u maloj kamenoj bunji pronašla 297 grama marihuane.

Daljnjom istragom policija je utvrdila da je 29-godišnjak u polju uz državnu cestu Vodice-Gaćeleze skrio opojnu drogu amfetamin. te je na tome mjestu pronašla 300 komada tableta ecstazyja.

Policija procjenjuje da bi preprodajom zaplijenjene droge ta dvojica zaradila oko 50 tisuća kuna.

Obojici je određen jednomjesečni istražni zatvor.