AFERA DRŽAVNE NEKRETNINE

Đerek pozvala Banožića na sučeljavanje o slučaju pogodovanja obitelji Rodić

31.01.2022 u 18:46

Bionic
Reading

Maja Đerek odgovorila je na prozvike koje je na njen račun danas uputio ministar Mario Banožić. On je rekao kako je zlonamjerna laž to da je tražio da se nekome pogoduje te da radi isključivo u interesu Hrvatske. Đerek je nazvao "zviždaljkom" interesnih skupina i optužio je da prešućuje važne detalje koji joj ne idu u korist.

Đerek je sada u priopćenju koje je dostavila medijima izjavila kako je današnji Banožićev dopis identičan onome koji je već ranije objavljen te da je ista i njena reakcija.

“Omalovažavajući i neprimjeren rječnik kojim se danas poslužio g. Banožić najbolje govori o njemu samome. Kao i njegove brojne izjave koje je davao posljednjih mjeseci. Ovim putem pozivam g. Banožića da se oko ove teme pogodovanja obitelji Rodić sučelimo pred kamerama N1 televizije kako bi oboje iznijeli pred javnošću svoje argumente i saznanja. Spremna sam se odazvati takvom sučeljavanju u bilo koje vrijeme. Smatram da nije primjereno o ovako ozbiljnim stvarima raspravljati preko PR dopisa koje je vjerojatno sastavljao netko drugi (a ne g. Banožić) već da se uživo i pred kamerama sve pojasni”, piše Đerek u priopćenju, prenosi N1.

  • +2
Maja Đerek Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

“Molim da kontaktirate g. Banožića i da mi javite kada bi g. Banožiću takvo sučeljavanje najbolje odgovaralo. Sličnu ponudu sam poslala još 25.1.2022. i gđi. Renati Sabo oko uočenih nezakonitosti u “Državnim nekretninama”.

Maja Đerek Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

Međutim, gospođa Sabo je ponudu potpuno ignorirala. Nije mi poznato zašto gospođa Sabo nije željela sve raspraviti pred kamerama i pred javnosti. Molim da se i gđu. Sabo ponovno kontaktira – možda se je predomislila”, piše dalje Đerek.