VI KAM TU FAR

Daft Punk – Get Lucky potpuno odsviran u igri Mario Paint

11.09.2013 u 15:12

Bionic
Reading

Pogledajte Get Lucky u Mario Paint izvedbi

Adam Shin, student računalnih znanosti i pijanist je u dva i pol mjeseca korištenjem remakea simpatične Nintendo igre Mario Paint napravio pravo glazbeno remek-djelo – vlastitu verziju popularnog Daft Punk uratka Get Lucky.

YouTube filmić je u kratkom roku skupio više od dva i pol milijuna pregleda, a možda najneobičnija stvar je to što se Shin ni ne smatra posebnim ljubiteljem glazbenog dua Daft Punk. Ovaj student je za Wired naveo kako je prvi put čuo Get Lucky u nekom nevezanom filmu lutajući YouTube kanalima, a posebno mu se svidjela složenost pjesme koju je htio obraditi. Međutim, shvatio je kako to nije moguće korištenjem jednog instrumenta kojeg svira od svoje šeste godine – klavira.

Uvidjevši da nekolicina ljudi koristi upravo Mario Paint za kompoziciju i poseban retro štih, u nešto manje od tri mjeseca igranja je dobio ovo:

 

 

 

 

ako je izvorno Mario Paint igra stara više od dva desetljeća namijenjena Super Nintendo konzolama, njen (neslužbeni) remake Mario Paint Composer za PC ima nešto manje ograničenja (trajanje, etc.). Nakon ovoga se slobodno može otisnuti dalje u moru Mario Paint cover uradaka na YouTubeu i “izgubiti” sate života. 

 

Izvor: Gadgeterija