TRUMPOV SURADNIK

Christie pušten iz bolnice tjedan dana nakon što mu je dijagnosticiran covid-19

10.10.2020 u 23:46

Bionic
Reading

Chris Christie, suradnik predsjednika SAD-a Donalda Trumpa i bivši guverner New Jerseya, otpušten je iz bolnice u subotu ujutro, tjedan dana nakon što je bio pozitivan na testu za covid-19.

"Sretan sam što vas mogu obavijestiti da sam pušten iz bolnice Morristown", napisao je Christie na Twitteru u subotu i najavio da će o svom iskustvu više reći tijekom idućeg tjedna.

Christie je prošle subote objavio da se prijavio u bolnicu u Morristownu u New Jerseyu zbog povišene temperature i simptoma sličnih gripi.

"Iako se dobro osjećam i imam samo blage simptome, zbog toga što bolujem od astme odlučili smo da je to važna mjera opreza", napisao je na Twitteru 3. listopada.

Christie, star 58 godina, je pretio i boluje do astme, a ta dva stanja doprinose lošim ishodima kod oboljelih od covida-19.

On je jedan od Trumpovih suradnika koji su na testiranju bili pozitivni na virus u danima nakon predstavljanja u vrtu Bijele kuće 26. rujna sutkinje Amy Coney Barrett za Trumpovu kandidatkinju za Vrhovni sud SAD-a.

Među zaraženima je nekoliko republikanskih senatora, bivša savjetnica Bijele Kuće Kellyanne Conway, Trumpova pomoćnica Hope Hicks, te sam predsjednik Donald Trump i njegova supruga Melania Trump.