SLUŽBENE DUŽNOSTI

Četnike na Krimu ugostili Putinovi Noćni vukovi

07.03.2014 u 11:40

Bionic
Reading

Četnici su službeno postali dio vojske Autonomne Republike Krim, s dužnostima od patroliranja do provjere vozila i putnika na punktovima, piše srpski Kurir, prenoseći rusku Pravdu. Osim kozačkog zapovjednika, Atamana Timura, dočekali su ih i bajkeri Noćni vukovi, pod zapovjedništvom Aleksandra Zaldostanova, poznatijeg kao Kirurg

Noćni vukovi broje više od 5.000 bajkera, a najpoznatiji član svakako im je predsjednik Rusije Vladimir Putin.

Četnički dobrovoljci koji su se priključili vojsci Autonomne Republike Krim podnijeli su prvi izvještaj o svojim aktivnostima u Ukrajini i poslali nove fotografije s položaja, prenosi Kurir

Četnici pomažu Rusima

'Četnički brzi odjel Car Lazar odmah je uključen u OBR, kako je bilo dogovoreno i prije dolaska naše borbene grupe, što znači da su naši četnici i službeno postali dio vojske Autonomne Republike Krim. Dužnosti naših četnika na Krimu su od patroliranja do provjere vozila i putnika na punktovima.

Prema ranijem dogovoru, četnici su na Krimu s braćom Kozacima s Dona, koje predvodi Ataman Timur, i još mnogim drugim kozačkim družinama, ali tu su i naši stari prijatelji, bajkeri Noćni vukovi i njihov vođa Kirurg, koji su naše četnike posebno ugostili i ukazali im veliko poštovanje', stoji u izvještaju četničkog pokreta.

Navode da je vijest o njihovom dolasku prostrujala cijelom Ukrajinom, Rusijom i Bjelorusijom te da im pristižu nova pojačanja.

'Koliko je velika popularnost četničkog pokreta na Krimu, govori i podatak da su dva Rusa iz Nižninovograda proputovala tisuće kilometra da bi se priključili našoj četničkoj grupi, a javlja se još dobrovoljaca. Polako, ali sigurno naš odjel postaje odred Car Lazar', stoji u izvještaju.