JESTE LI IH VIDJELI?

Četiri osobe nestale prošlog tjedna

11.10.2013 u 11:28

  • +7

Nestali 11.10.2013.

Izvor: tportal.hr / Autor: Montaža: Dolores Ljubić

Bionic
Reading

Prošlog tjedna, u Hrvatskoj su nestale četiri osobe, a od sedam nestalih osoba iz tjedna ranije pronađena tek jedna. I dalje se traga za Adamom Beniaminom Wrobelom (47) - Raša, Mijom Ćosić (16) - Zagreb, Romanom Sarah Dražić (16) - Bedekovčina, Helenom Breščaković (16) - Velika Gorica, Davorom Oršošom (17) - Lug Samoborski i Antom Pezom (53). Imate li bilo koju informaciju o nestalima, dojavite u najbližu policijsku postaju, na besplatni broj telefona 192 ili putem e-maila nestali@nestali.hr, kako bi ih se što prije pronašlo

Davor Josipović (45), Noris Novaković (15), Anamaria Ćosić (16) i Ana Cindrić (15) osobe su nestale prošlog tjedna. Također, u tjednu za nama prijavljene su još dvije osobe koje su nestale još 2. listopada. Radi se o Marijanu Polšaku (69) i Martini Malkoč (23).

Marijan Polšak (69) udaljio se s adrese prebivališta Silvija Bačića 31 u Rijeci te mu se gubi svaki trag. Visok je 170 centimetara, srednje je građe, ravne slijede kose, čeone ćelavosti i malih svijetloplavih očiju. Na sebi je tada imao traperice, plavo-zelenu majicu kratkih rukava, tamnu majicu dugih rukava, bijele tenisice, crnu šiltericu i nosio je ruksak.

Martina Malkoč (23)
, prema policijskim podacima, najvjerojatnije je pobjegla s dečkom. Njezina adresa prebivališta je Stjepana Kefelje 16A, Kutinska Slatina. Visoka je 160 centimetara, srednje je građe, ima crnu kosu i smeđe oči. Bila je odjevena u svijetloplave traperice, dugu tuniku s prugama roze, bijele i crne boje, a na nogama je imala balerinke krem boje.

Davor Josipović (45) nestao je prošlog petka, 4. listopada u Kaštel Štafiliću. Oko 13 sati, otišao je od kuće, Uska ulica 21, u nepoznato i još se nije vratio. Na sebi je imao plave hlače, plavu majicu s grbom NK Hajduk i sive tenisice. Visok je oko 187 centimetara, slabije građe, ima crnu kosu i smeđe oči.

Istoga dana, oko 22 sata, u Klisu se izgubio trag 15-godišnjoj Noris Novaković. Inače, njezina adresa prebivališta je Gajeva 10, Split. Visoka je 175 centimetara, srednje je tjelesne građe te ima kestenjastu kosu. Bila je odjevena u plavu vestu i traperice.

Splićanki Anamariji Ćosić (16) ponovo se izgubio trag u Zagrebu kada je u ponedjeljak, 7. listopada, otišla u nepoznato. Ona je, podsjetimo, visoka 165 centimetara, slabije je tjelesne građe, crne valovite kose i crnih očiju. Na sebi je imala majicu, traperice i tenisice.

Tog je ponedjeljka u Karlovcu nestala i 15-godišnja Ana Cindrić. Otišla je s adrese boravišta Vladimira Nazora 10 i još se nije vratila. Visoka je 160 centimetara, jače je tjelesne građe, ima crnu ravnu kosu i smeđe oči. U trenutku nestanka bila je odjevena u crne tajice, šarenu tuniku i ružičastu majicu, a na nogama je imala tenisice.