saga nema kraja

Butković uzvratio Milanoviću: Rusija ti ne smeta kad je u pitanju tvoj rođak?

24.05.2024 u 18:50

Bionic
Reading

Oleg Butković opet je prozvao predsjednika Zorana Milanovića

'Zorane, čujem da si me danas opet prozvao jer imam rusko ime. Rusija ti ne smeta kad je u pitanju tvoj rođak, ali ti smeta moje rusko ime', napisao je Butković na Facebooku.

'Ljude se sudi po djelima, a ne imenima. Tvoja djela kao predsjednika su toliko mizerna da se svode na prozivanje ljudi po imenima ili međunarodna putovanja u Laktaše. P.S. Drago mi je da si se vratio u ring nakon što si iz njega pobjegao glavom bez obzira. Srdačan pozdrav, Oleg', napisao.

Podsjetimo, predsjednik Milanović je na press-konferenciji komentirao moguću Butkovićevu kandidaturu na predsjedničkim izborima.

'Je li pitao kravu za to? Odnosno, to nije krava ni bik. Tko god bude kandidat HDZ-a i tko god bude... gledam Plenkovića. Našeg herojskog zeca. Tko god bude kandidat HDZ-a bit će njegova produžena ruka. Jedini zadatak bio bi mu da bude omekšivač, da se ne bunimo, da se krade ili kraducka. Bio to Oleg ili neki drugi nositelj lijepog ruskog imena. Ima li među njima netko tko nema rusko ime', rekao je Milanović.

sve osim nogometa