KAMERE SNIMILE NAPAD

Brutalno pretučen pacijent u kolicima ispred KB Dubrava

24.07.2012 u 14:36

Bionic
Reading

Teške ozljede glave zbog kojih mu život doslovce visi o koncu zadobio je pacijent Odjela za opću traumatologiju zagrebačke KB Dubrava Zlatko P. (51) kojeg su u ponedjeljak navečer ispred zgrade bolnice, gdje je bio u invalidskim kolicima, pretukla trojica nepoznatih muškaraca!

Kako doznaje Jutarnji list, oko 21.30 sati Zlatko je ležeći u bolničkoj postelji zaprimio telefonski poziv od zasad još uvijek policiji nepoznatih osoba koje su mu poručile da ga čekaju ispred bolnice i da se spusti. Zlatko, koji je inače pacijent Odjela za opću traumatologiju zbog problema s nogom, dovezao se na kolicima sam ispred glavnog ulaza u bolnicu. Što se točno odvijalo tijekom susreta, kao i tko su trojica muškaraca koja su Zlatka divljački izudarala po glavi jer im je stao na žulj, istražitelji intenzivno nastoje riješiti kriminalističkom obradom koja je u tijeku.

S unutarnjim krvarenjem glave i u besvjesnom stanju, kako sjedi u kolicima Zlatka su pronašli oko 21.30 sati zaštitari bolnice koji su odmah alarmirali dežurnu liječničku službu, kao i policiju. Liječnici se intenzivno bore za njegov život. Policiji će u otkrivanju batinaša pomoći popis posljednjih telefonskih poziva koje je Zlatko zaprimio, ali i snimke nadzornih kamera koje su snimile dio akcije.