KRVAVI SUKOB U SPLITU

Brata ubo nožem u trbuh, nećakinju u vrat

05.06.2012 u 18:36

Bionic
Reading

Tri su osobe ozlijeđene u sukobu između dvojice muškaraca i žene, koji se dogodio u utorak rano popodne u jednom splitskom stanu, izvijestila je danas policija. Oko 12.45 sati policija je, kako navodi, dobila dojavu o krvavom sukobu između tri osobe u Stepinčevoj ulici u Splitu

Neslužbeno se doznaje kako je sukob izbio između dvojice muškaraca, točnije braće i njihove nećakinje. Prvo u verbalnom, a potom i fizičkom sukobu između muškaraca i žene, jedan od braće nožem u trbuh ubo je brata, a zatim i njegovu kćer u vrat.

Hitnom liječničkom intervencijom teško ozlijeđeni muškarac i žena su prebačeni u splitsku bolnicu, gdje se liječnici bore za život muškarca. Lakše je ozljede zadobio i drugi brat.

U ovim trenucima, na mjestu događaja su policija i Državno odvjetništvo, koji obavljaju očevid, nakon čega bi se trebalo znati kako je došlo do sukoba.

Pretpostavlja se da je do svađe, a zatim i fizičkog obračuna, došlo zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa. Je li to bio motiv za sukob, policiji će reći lakše ozlijeđeni brat, koji je zatečen na mjestu događaja.