IGRAČI BIJESNI

Blizzard razočarao pretprodajnom ponudom za Diablo III na PS3

30.04.2013 u 01:36

Bionic
Reading

Najava da će se Blizzardov najnoviji hack'n'slash pojaviti na PlayStationu 3 i PlayStationu 4 razočarala je mnoge obožavatelje franšize a najnovija pretprodajna ponuda za PS3 mnoge je doslovno razbijesnila

Na kontroverznom predstavljanju PlayStationa 4 u New Yorku u jednom su se trenutku na pozornici pojavili i ljudi iz Blizzarda. 'Hoće li najaviti novu igru, možda čak i ekskluzivu za novu konzolu?' – zapitali su se mnogi grickajući nokte. 'Diablo III dolazi na PlayStation 3 i PlayStation 4.' Bile su to riječi koje su trebale naići na uzbuđeni odjek. Ali nisu.

 

Jedino zbog čega će vlasnici PC verzije biti ljubomorni na konzolaše je činjenica da će se igra na Sonyjevim konzolama moći igrati bez stalne veze na internet.

 

Ako ih je sama najava igre razljutila, na kakav će tek odjek naići Blizzardova pretprodajna ponuda za PlayStation 3 verziju Đavla? Naime, ako igru naručite već danas, vaša verzija imati će 'Infernal Helm' artefakt koji će vam omogućiti da – brže sakupite iskustvo i brže levelate.

 

Um, okej, mogli ste nam jednostavno ponuditi knjižicu sa šifrom za god mode ili tako nešto. Da nije glupo i žalosno bilo bi smiješno.