EVIL IS BACK

Blizzard objavio TV spot za Diablo III

30.04.2012 u 11:29

Bionic
Reading

Povodom vrlo skorog izlaska jedne od najisčekivanijih igara u posljednjih nekoliko godina Blizzard je objavio i TV promo za treći Diablo

Malo je toga što već nismo ispisali o nadolazećem Diablu III koji se željno iščekuje već doslovno godinama. Igra je u razvoju duže od desetljeća, a tek nedavno saznali smo točan datum izlaska: 15. svibnja. Da, svega tek nešto više od dva tjedna dijeli nas od ponovnog otvaranja pakla, što Blizzard nagoviješta i u potpuno novoj i spektakularnoj TV reklami.

 

 

Posljednji mjeseci razvoja igre bili su popraćeni nekim vrlo zamjetnim problemima. Ekipa iz Blizzarda tako se svako malo oglasila najavama o promjenama nekih gaming elemenata ili čak o potpunom izdvajanju drugih. Stvar je otišla toliko daleko da se glasnogovornik oglasio priopćenjem da bi bilo pametno da obožavatelji smanje doživljaj i očekivanja. Jer, budimo realni, Diablo III je akcijski, hack'n'slash RPG i pitanje je može li ponuditi bolji doživljaj od prošlogodišnjih fantastičnih naslova poput The Witchera 2 i Skyrima ili pak Mass Effecta 3... Jasno, svi navedeni naslovi fokusirani su na singleplayer, dok bi Diablo III trebao imati fantastičan multiplayer, no, kao što smo već napomenuli – Đav'o se vraća za dva tjedna i onda će se vidjeti je li višegodišnje očekivanje bilo vrijedno ili ne.