MILINOVIĆ U ČAKOVCU

'Bilo je podmetanja, pogotovo iz jednog stožera'

Darko Milinović

Darko Milinović

Izvor: Pixsell / Autor: Filip Brala

U sklopu predizborne kampanje, kandidat za predsjednika HDZ-a dr. Darko Milinović boravio je danas u Čakovcu, gdje se u stranačkim prostorijama županijske organizacije obratio izaslanicima za 15. Sabor HDZ-a

Odgovarajući na novinarsko pitanje o izboru za predsjednika HDZ-a, Milinović je rekao da očekuje pobjedu te dodao kako je biračko tijelo HDZ-a sazrjelo i da će sigurno odlučiti o dobroj, ali i o pobjedničkoj budućnosti HDZ-a.

Govoreći o predizbornoj kampanji rekao je, da u svakoj kampanji dolazi do tenzija te dodao kako je bilo podmetanja, naročito iz jednoga stožera.

Istaknuo je da će istina doći na vidjelo, a oni koji su podmetali nemaju odgovor na pitanja koja su bila javno postavljena.

Za svoju kampanju je kazao da je bila hrabra, te je poručio biračima da zbog istine moraju odabrati novog kandidata, kako se ne bi dogodilo da izaberu onoga koji ne jamči budućnost HDZ-a.

Od nedjeljnih izbora očekuje praznik demokracije unutar Hrvatske demokratske zajednice te je najavio da će SDP ponovno o demokratskim izborima učiti od HDZ-a, kao i da će Socijaldemokratskoj partiji klecati koljena pred jakom političkom strankom – Hrvatskom demokratskom zajednicom.

Preko 200 tisuća članova HDZ-a jamči i da će nakon izbora, u ponedjeljak stranka biti odlična oporba kao i čimbenik stabilnosti ove zemlje.

21. svibnja stranka kreće u nove pobjede, zaključio je u svom obraćanju novinarima.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi