demantirao medije

Bernardić tvrdi da on 'nije čuo' za stvaranje nove koalicije SDP-a i Mosta

24.02.2018 u 22:11

Bionic
Reading

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u subotu je posjetio Dubrovnik, Split i Šibenik gdje je s članicama i članovima stranke raspravljao o novom nacrtu programa stranke 'Za dobro društvo'. Bernardić je demantirao medijske napise o novoj koaliciji SDP-a i Mosta rekavši kako on za to 'nije čuo'.

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u Dalmaciji je još jednom ponovio svoj stav da Vlada na čelu s premijerom Andrejom Plenkovićem mora otići jer su, kaže, 'štitili, a štite i dalje, kriminal u Agrokoru'.

'Posljednja tri mjeseca mi u SDP-u ponavljamo da je u Agrokoru na djelu legalna pljačka koju je omogućio HDZ, Plenković, Dalić i ostatak te ortačke skupine. Naš stav je jasan: iz Agrokora se dosad izvuklo 150 milijuna eura, a radna mjesta su ugrožena, stoga premijer mora otići. Opoziv Vlade je nužan, isto kao i opoziv Martine Dalić i to je danas svima jasno', rekao je šef SDP-a.

  • +51
Predsjednik SDP-a Davor Bernardić Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anić

Bernardić je dodao kako budući program stranke donosi za SDP novu paradigmu, no ujedno je i podloga budućeg programa za Hrvatsku.

'Svaki dan se borimo za jednakost. Stranke koje mijenjaju smjer kako puše vjetar i kako pišu mediji gube svoj identitet. SDP-u se to neće dogoditi. I dalje stojimo čvrsto na braniku osobnih sloboda, zaštite slabijih, LGBT zajednice.

Jedini način da uspijemo promijenti ovu zemlju jest da se pokrenemo, ali i da ne zapadnemo u cinizam i apatiju. Želim vratiti vjeru u politiku i promijeniti stav da su svi političari isti. SDP ima znanje, energiju i volju mijenjati Hrvatsku', zaključio je Bernardić.