sukob oko agrokora

Bernardić Jandrokovićevu prijetnju nazvao farsom: 'HDZ skriva i mulja'

08.10.2017 u 18:27

Bionic
Reading

'Jandroković prijeti da će HDZ sam sa sobom osnovati istražno povjerenstvo za Agrokor. Kakva farsa!', poručio je predsjednik SDP-a Davor Bernardić, u nedjelju, nekoliko sati nakon što je glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković poručio da je HDZ spreman osnovati povjerenstvo bez SDP-a

'Tri mjeseca ne žele osnovati povjerenstvo, odgađaju, skrivaju i muljaju. Plenkoviću, tko je lagao? Marić ili Ramljak?', poručio je šef SDP-a Davor Bernardić HDZ-u i predsjedniku vladajuće stranke Andreju Plenkoviću.

  • +51
Sva lica Davora Bernardića Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anić

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković rekao je u nedjelju ujutro kako je osnivanje istražnog povjerenstva za Agrokor jedan od prioriteta ove Vlade, te da je moguće da će HDZ sam osnovati to povjerenstvo ako SDP nastavi 'opstruirati rad Sabora'.

'Ako kolege iz SDP-a nastave s ovakvim igrama, mi ćemo razmisliti o tome da bez njih osnujemo povjerenstvo. Ne želimo nositi teret lažnih optužbi koje dolaze od strane SDP-a da mi nešto izbjegavamo i da se bojimo osnivanja povjerenstva. Ne - ako će to trebati dokazati, mi ćemo dokazati i na taj način', rekao je Jandroković.

'Bit će onako kako mi odlučimo da će biti. Mi smo većina, mi imamo odgovornost, njihove igre i igrice nas ne zanimaju', poručio je Jandroković.