NAPORNI PREGOVORI

Bauk o povjerenstvu: Svakog dana u svakom pogledu sve više napredujemo

07.10.2017 u 16:19

Bionic
Reading

Bili ste na pola koraka, bili ste na četiri petine, do kuda ste danas stigli? Pitali su novinari ispred sjedišta stranke SDP-ovog zastupnika Arsena Bauka koji se prisjetio citata iz jednog filma

'Sjećate li se najpoznatije rečenice iz filma "Sjećaš li se Dolly Bell?" Svakoga dana u svakom pogledu sve više  napredujemo". Mogla bi se primijeniti i na ovaj slučaj', rekao je Bauk koji se kratko osvrnuo i na jučerašnju odluku da se glasanje o istražnom povjerenstvu za Agrokor i ustavnim sucima odgodi do srijede. 

'Mi smo jasno rekli: povjerenstvo pa ustavni suci i ja ne znam zašto bi od toga odustali? Ako oni nama ne vjerujemo nemamo niti potrebe za tim', rekao je, prenosi N1, Bauk.

Podsjetimo, jučer je propalo osnivanje istražnog povjerenstva za Agrokor i izbor ustavnih sudaca jer se HDZ i SDP nisu mogli dogovoriti koja će točka prije na glasovanje. SDP je inzistirao da se prvo osnuje istražno povjerenstvo, dok su u HDZ-u pojašnjavali da je izglasavanje ustavnih sudaca prije na dnevnom redu.Glasovanje je stoga odgođeno do srijede do kada će se pokušati postići dogovor.

  • +34
Sabor Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadić